• Dolane 9, 2282 Cirkulane
  • 02 761 21 01
  • info@mesarijakokol.si

PREDSTAVITEV

 

PRODAJA SVEŽEGA MESA ZNANIH REJCEV IZ CELOTNEGA OBMOČJA HALOZ IN PODRAVSKE REGIJE (SVINJINE, GOVEDINE, TELETINE, DROBNICE), PRODAJA SVEŽEGA PIŠČANČJEGA MESA Perutnine Ptuj in Pivke).

LASTNA PROIZVODNJA NASLEDNJIH DOMAČIH IZDELKOV: domače prekajene klobase za kuhanje več vrst, domače suhe klobase več vrst, neprekajene suhe salame brez aditivov, šunkarica, tirolska piščančja šunkarica, šunkarica s poprovim ovojem, sendvič klobasa, poltrajna Borlska klobasa, suha salam z divjačino, suha salama z bučnimi semeni, suha salama s poprovim ovojem brez aditivov, slaninska salama, čili salama, tlačenka, kmečka tlačenka, polnjeni svinjski želodec iz Borla – »kulen«, klasično prekajeno meso, klobase za žar, klobase za žar s papriko, klobase za žar s teletino, hrenovke, hrenovke s sirom, krvavice/kašnice, meso iz razosla-klasično ročno soljeno in zorjeno v kadeh), meso iz tunke, zaseka, ocvirki, ocvirki z mastjo, čista svinjska mast, ocvirkov namaz, mesni namaz, tatrski biftek…

IZDELAVA DOMAČIH MESNIH NAREZKOV: po naročilu pripravljamo odlične domače narezke, sirne narezke domačih sirov iz okolice, narezke na lesene deske, ki dodajo dodano vrednost že odličnemu narezku, ali narezke na nevračljive PVC plošče s pokrovom. Po želji dodatno narežemo, pripravimo tudi zelenjavo.

PRIPRAVA MESNIH PRIPRAVKOV: v naši proizvodnji je tudi priprava različnih vrst mesnih pripravkov. Dnevno ponujamo marinirano svinjko carsko meso, svinjsko vratovino, pleskavice, čevape, čevape z jagnjetino, marinirana krila, bedrca bkk, svinjski in piščančji ražnjiči, piščančji ražniči s panceto, piščančja jetrca v slanini, svinjsko meso za kotlovino… Po predhodnem naročilo že nekaj let pripravljamo odlično sesekljano pečenko, čufte, sarmo…

KLASIČNO ZORJENO IN ZORJENO DRY AGE MESO: v naših hladilnicah zorimo goveje meso. Ponujamo goveji ramstek, goveji rebey, goveja pljučna, T-bone, kare…, vzporedno pa zorimo goveje meso tudi v dry age hladilniku.

PEČENJE VSEH VRST MESA PO NAROČILU Z DOSTAVO: vsak dan našim strankam ponudimo sveže pečena rebra in svinske krače. Po dogovoru oziroma predhodne naročilu pečemo: svinjsko meso, pečenke, rebra, krače, odojke, jagnjetino, teletino po kosih ali s kostjo, piščančje meso, piščance. Spečemo meso iz ponudbe mesnih pripravkov za žar. Kot dodatno ponudbo v poletnih mesecih spečemo meso za piknike na žaru na drva.

PROIZVODNJA KLOBAS IN SALAM PO NAROČILU: po predhodnem naročilu in nekoliko večjih količinah pripravimo stranki iz našega mesa tudi odlične domače klobase ali salame za domačo uporabo.

PRODAJA ZAČIMB IN VEČ VRST ČREV ZA DOMAČE KOLINE: v naši manjši samopostrežni trgovini prodajamo več vrst začimb za domače klobase, salame, krvavice/kašnice, mesarsko sol, več vrst svinskih črev in črev za salame.

SAMOPOSREŽNA TRGOVINA: v sklopu mesarije imamo manjšo samopostrežno trgovino, v kateri lahko naši kupci zraven mesa kupijo vsa osnovna živila, pa tudi veliko več… Prodajamo domači kruh pekarne iz Haloz, pečen v krušni peči, mehke sire kmetije iz Haloz, trde sire iz domače mlekarne iz Hrvaške, domačo skuto, vrhnje. Ponudbo bomo v kratkem razširili s prodajo več vrst kozjega sira kmetije iz Haloz.

SUHOMESNATI IZDELKI KRŠKO POLJSKIH SVINJ: kot dodano vrednost, bomo v naši Mesariji Kokol nekje v mesecu aprilu, maju pričeli s prodajo le teh. Že od meseca decembra se sušijo v naši domači sušilnici.